ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Η καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για την υγιεινή και το περιβάλλον, καθώς αποτρέπουν την δημιουργία εστιών μόλυνσης, που δημιουργούνται συνήθως με τους κοινούς κάδους απορριμμάτων. Οι συμπιεστές μας είναι στεγανοί και κλειστοί  με αποτέλεσμα οι οσμές να ελαττώνονται στο ελάχιστο. Επίσης αποφεύγονται οι διαρροές και η έκθεση σκουπιδιών στις καιρικές συνθήκες και τα αδέσποτα ζώα. Κάθε συμπιεστής χωράει πολύ περισσότερα απορρίμματα από τους κοινούς κάδους αφού αυτά συμπιέζονται. Κατάλληλοι για ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, πολυκαταστήματα και πολυκατοικίες. Χωρητικότητα  12 κυβικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝ

Το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει με ειδικά οχήματα και εξοπλισμό, το πλύσιμο και την απολύμανση των συμπιεστών απορριμμάτων. Όλοι οι συμπιεστές πλένονται με ζεστό νερό και απολυμαίνονται με τη χρήση ειδικών απορρυπαντικών υγρών που εξαφανίζουν κάθε δυσοσμία και εξασφαλίζουν για όλους τους κατοίκους καλύτερες συνθήκες υγιεινής.

ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΜΠΑΖΩΝ

Προσφέρουμε προς ενοικίαση κάδους απόρριψης μπάζων και άλλων άχρηστων αντικειμένων και οικοδομικών υλικών ως επίσης και την αποκομιδή τους σε αδειοδοτημένες μονάδες  από το κράτος. Ειδοποιήστε μας για την ποσότητα και την ημέρα που θα τους χρειαστείτε και θα σας  παραδώσουμε, άμεσα,  με συνέπεια και στις καλύτερες τιμές. Χωρητικότητα  6-8 κυβικά.